Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden
article picture

Joshua Hill

Hoofdredacteur van HitPaw sinds 2020

Ik werk al meer dan vijf jaar als freelancer. Als ik nieuwe dingen en de nieuwste kennis ontdek, maakt dat altijd indruk op me. Ik denk dat het leven grenzeloos is en ik ken zelf ook geen grenzen.

Werkervaring: Nadat ik was afgestudeerd aan de universiteit, vond ik een baan als testingenieur en heb ik 5 jaar gewerkt. Ik leerde alles over software en schreef altijd media-artikelen in mijn vrije tijd.

Aangezien mensen hun leven steeds vaker willen bijhouden en delen met video's, is videobewerking een trend geworden en ik ben er zelf ook in geïnteresseerd. Na onderzoek ben ik vanaf 2014 begonnen met het schrijven van gerelateerde blogberichten voor veel verschillende websites.

Expertise: Tijdens mijn jaren van het schrijven van blogs, heb ik veel gepubliceerd over video- en fotobewerking, video’s converteren en films downloads op verschillende website zoals tamindir.com, filehorse.com of brothersoft.com, enz.

Ik besloot bij HitPaw te gaan werken omdat zij professionals zijn op het gebied van videobewerkingstechnologieën en ik werd aangetrokken door de prachtige films en video's. Ik werk elke dag met plezier voor dit vakgebied.

Leven: Tijdens mijn weekends zijn er maar twee opties: films kijken of reizen. Fantasiefilms doen me de realiteit vergeten en reizen geeft me inspiratie. Wat is er nog meer? Ik heb twee katten en een lieve hond.

Joshua’s motto

Ontketen creativiteit, breng je verbeelding naar de realiteit.
article picture

Laatste updates

Klik hier om te installeren