Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Photo Enhancer

De meest uitgebreide beeldverbeteraar voor iedere gebruiker, met slechts één klik kunt u alle wazige scènes herstellen.

Hoe gebruikt u HitPaw Photo Enhancer

Als u een wazige foto wilt verbeteren, dan is HitPaw Photo Enhancer een van de beste keuzes. Het enige wat u hoeft te doen is 3 stappen. Bekijk nu de gedetailleerde stappen hieronder:

  Stap 1: Download en installeer HitPaw Photo Enhancer

  Ga naar de officiële websitepagina of klik op de downloadknop hieronder om het officiële pakket van HitPaw Photo Enhancer te downloaden.

  Stap 2: Upload de originele foto

  Nadat u de software geïnstalleerd hebt, moet u nu de foto die u wilt verschalen in de software importeren. U kunt klikken op de knop Bestand kiezen of gewoon de originele foto erheen slepen en neerzetten.

  hitpaw photo enhancer guide

  Opmerking: u kunt gewoon op het door HitPaw geleverde voorbeeld klikken om het effect te bekijken.

  Stap 3: Bekijk een voorbeeld van het effect

  Nadat u de foto geüpload hebt, klikt u op de Preview-knop om de foto te bewerken, het kan zijn dat u een paar seconden moet wachten.

  hitpaw photo enhancer guide

  Opmerking: als u niet tevreden bent met het effect, kunt u de TTA modus inschakelen om de foto opnieuw te bewerken. Aangezien deze modus complexer is, kan de bewerkingstijd van de foto langer zijn.

  Stap 4: Formaat kiezen en exporteren

  HitPaw Photo Enhancer biedt 3 uitvoerformaten: PNG, JPG en WEBP. Kies het formaat dat u nodig hebt en klik op Exporteren om de verbeterde foto op te slaan.

  hitpaw photo enhancer guide

  Opmerking: als u de gratis versie gebruikt, kunt u de verbeterde foto niet exporteren. Klik op de knop Nu kopen om een volledige versie te kopen, zodat u de met HitPaw Photo Enhancer bewerkte foto kunt opslaan en gebruiken.

  Dat is alles over hoe u HitPaw Photo Enhancer kunt gebruiken. Soms kan het u veel tijd kosten om het hele proces af te ronden, de reden daarvan heeft te maken met uw computersysteem en de prestaties daarvan, probeer dan een computer te gebruiken met het nieuwste systeem en betere prestaties.

  Wil je meer te weten komen?

  article picture

  HOE MOET JE

  Bekijk Hoe moet je-artikelen met foto’s

  article picture

  VIDEO TIPS

  Bekijk video tips om dingen eenvoudiger te maken

  article picture

  FAQS

  Welke problemen komen gebruikers tegen en

  article picture

  Klik hier om te installeren