Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

Algemene & Voorwaarden

Introductie

HitPaw biedt service, informatie en producten aan op hitpaw.nl. Wanneer je toegang krijgt tot deze website, ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Auteursrechten

HitPaw bezit de auteursrechten van alle materialen op Hitpaw.nl inclusief software, logo's, foto's, geluid, video's en handelsmerk. Alle materialen mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd, gepubliceerd en verspreid in welke vorm dan ook voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande toestemming van HitPaw.

Handelsmerk

HitPaw is een wettelijk beschermd handelsmerk. Niemand mag het gebruiken zonder schriftelijke toestemming van HitPaw. Het misbruiken van het HitPaw handelsmerk voor zaken zonder toestemming van HitPaw is een inbreuk op het handelsmerk en oneerlijke concurrentie, wij hebben het recht om wettelijke bescherming in te roepen.

Feedback

Alle vragen, opmerkingen, adviezen of enige andere gerelateerde feedback over onze software, service, website, enz. die naar HitPaw wordt gestuurd, dient te worden beschouwd als niet-vertrouwelijke informatie. Het is vrij om deze te kopiëren, gebruiken, weergeven en recreëren voor welke doeleinden dan ook zonder toestemming van de gebruikers.

Schadeloosstelling

Als je tegen één van deze voorwaarden bent en iets doet dat HitPaw en zijn leden schaadt, moet je alle gegenereerde verliezen vergoeden inclusief schade, kosten, advocaatkosten, enz.

Disclaimer

Hoewel we ons best doen om nauwkeurige, betrouwbare, volledige en voldoende informatie, inhoud en materialen te leveren, kunnen we dat niet beloven. HitPaw stelt dat je alle risico's kent voordat je de software, foto's, video's, enz. downloadt. Het moet verantwoordelijk zijn voor computersysteem infectie en data verlies.

Klik hier om te installeren