Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Edimakor

 • Met 1 klik video's bewerken voor alle eisen.
 • Super eenvoudige stappen en gebruikersvriendelijke interface.
 • Video's knippen/aanpassen/bijsnijden/draaien, snelheid wijzigen en vele andere functies.
 • Gratis te gebruiken en snelle ondersteuning.

Anime Character Creator 2021: Vind nieuwe functies voor jezelf

Sinds het laatste decennium is het gebruik van het internet sterk toegenomen. Als gevolg daarvan probeert het in elke denkbare branche winst te genereren. En we weten allemaal dat de populariteit van de anime business enorm stijgt. Daarom zijn er verschillende gratis platforms en apps beschikbaar om je avatar te creëren. Dit artikel zal zich richten op de 10 beste anime character creator in 2021.

1. Algemene samenvatting over Anime Character Creator

In dit artikel zullen we uitleggen wat de beste anime maker is:

 1. Crypko
 2. MakeGirlsMoe
 3. Charat.me
 4. Cartoonify
 5. Character Creator
 6. Avatar Make: Anime
 7. SuperMe
 8. Avachara
 9. Factor for Avatar
 10. Bitmoji

Terwijl we in de volgende sectie FAQs zullen beantwoorden in verband met anime avatars:

2. De Beste 10 Anime Character Creator 2020

Hieronder is de lijst van beste anime character makers in 2020:

1. Crypko Free Avatar Maker

Crypko is een krachtig softwareprogramma dat gebruik maakt van GAN (Generatief antagonistennetwerk) om automatisch anime gezichten van professionele kwaliteit te maken. Veel mensen denken dat Crypko een commerciële versie is van MakeGirlsMoe. Bovendien kan je met dit programma Crypko kaarten kopen, speciale codes, die je kan gebruiken om anime characters van hoge kwaliteit te genereren.

Bovendien kan je, door deze kaarten te combineren, meer animes genereren dan normaal. Het vervult dezelfde functie als een illustrator, omdat het op een snelle manier, professionals die in de anime-industrie werkzaam zijn kan evenaren. Om anime characters te maken ga je gewoon naar hun officiële website en volg je de stappen.

anime character creator

Voordelen:

 • Het biedt kwalitatief hoogwaardige animes.

Nadelen:

 • Het wordt gebruikt voor commerciële doeleinden.

2. MakeGirlsMoe

MakeGirlsMoe is een andere uitstekende anime maker gemaakt door een team van Fudan University, Carnegie Mellon University, Stony Brook University en Tongji University. Met dit programma kan je anime tekeningen van hoge kwaliteit maken zonder enige hulp van mensen. In tegenstelling tot Crypko is het alleen beschikbaar voor niet-commercieel gebruik.

Hoewel het automatisch anime figuren kan genereren, heeft het ook vele opties om aanpassingen te maken aan bijvoorbeeld het kapsel, haarkleur, blos, glimlach, oogkleur, hoeden, lintjes, brillen en nog veel meer.

anime maker

Voordelen:

 • Biedt talrijke opties om wijzigingen aan te brengen in het kapsel, haarkleur, oogkleur enz.
 • Op basis van je portret, kan het automatisch een anime character genereren.

Nadelen:

 • Het heeft geen preview optie.

3. Charat.me Anime Character Creator Online

Als je een anime character wilt maken van het begin, dan is Charat.me de beste keuze. Het is een geweldige anime character maker waarbij je je karakter kan afstemmen zoals jij dat wilt. Je kan oogkleur, kapsel, kleding en alle andere dingen selecteren op basis van je voorkeur.

Bovendien kan deze site helpen bij het genereren van het originele pictogram en avatars. Het heeft ook veel meer opties voor vrouwelijke dan voor mannelijke anime characters.

anime character maker

Voordelen:

 • Het beschikt over goed ontworpen functies.
 • Het heeft ook vele opties.

Nadelen:

 • Het heeft geen gebruiksvriendelijke interface.
 • Soms toont het enkel functies in het Japans, zelfs op Engelse webpagina's.

4. Cartoonify

Niemand kan voorbijgaan aan de naam Cartoonify als het gaat om gratis avatars maker. Het stelt je in staat om je eigen cartoon te maken vanuit het niets. Je bent vrij om zijn vorm, kleding, achtergrond, haarkleur enz. te kiezen.

Houd echter rekening mee dat het alleen westerse characters kan maken. Dus als je manga of anime characters wilt maken, dan moet je overschakelen naar andere anime character creator online.

anime avatar

Voordelen:

 • Je bent vrij om wijzigingen en correcties aan te brengen.
 • In tegenstelling tot Charat.me, biedt het genoeg ondersteuning voor de mannelijke karakters.

Nadelen:

 • Sommige van zijn functies missen het esthetische aspect.

5. Character Creator

Zoals de naam al aangeeft, kan je met Character Creator op een makkelijke en leuke manier je eigen anime character maken. Echter kan je alleen aanpassingen maken in mannelijke en vrouwelijke anime character. Je kan veranderingen aanbrengen zoals het gender veranderen, accessoires toevoegen, vleugels en nog veel meer.

Bovendien kan je de uiteindelijke avatar exporteren in SVG formaat en kan je het gebruiken in stripverhalen, spelletjes en commerciële websites. Verder heeft het ingebouwde accessoires om je avatar interessanter te maken. Het beste aan Character Creator is dat het gratis te gebruiken is.

anime character creator online

Voordelen:

 • Het biedt een uitgebreide reeks functies.

Minpunten:

 • Soms zijn de vrouwelijke personages te gespierd.

and a wide range of accessories. 6. Avatar Maker: Anime

Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Het komt met een heleboel “mix en match” functies. Zo word je geholpen om een origineel character te maken van elk genre; fantasie, fictie, romantiek, hedendaags en ridders. Het beschikt over meer dan 10.000 personages, samen met flexibele haarkleur en veel accessoires.

Het stelt je ook in staat om je characters in manga en strips toe te voegen om je eigen kawaii verhalen te maken. Je kan je avatar opslaan in je telefoon galerij of gebruiken als je profiel foto.

create your own anime character

Voordelen:

 • Het beschikt over meer dan 10.000 characters.
 • Er zijn flexibele kleuropties en prachtige accessoires.

Nadelen:

 • De interface is een beetje flets.

7. SuperMe

SuperMe is speciaal ontworpen voor meisjes en is beschikbaar op zowel iOS als Android. Het bevat een grote verscheidenheid aan MOE-materiaal om uitdrukkingen aan het gezicht toe te voegen. Met behulp van deze app, kan je niet alleen je eigen anime characters maken maar ook chatten met andere mensen.

Deze app bevat verschillende items om een unieke avatar te creëren. Bovendien is het vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

free avatar maker

Voordelen:

 • Er is een chat optie om nieuwe vrienden te maken.
 • Heeft meer dan 100 animatie functies.

Nadelen:

 • Sommige functies zijn alleen beschikbaar in het Chinees, wat internationale gebruikers kan irriteren.

8. Avachara

Avachara kan je helpen om je eigen anime character online te maken. Het is niet nodig om een afbeelding te uploaden, want je kan een character creëren vanuit het niets. Zodra je het gender selecteert, kan je details toevoegen zoals gelaatstrekken inclusief ogen, wenkbrauwen, neus, mond, haar en make-up.

Bovendien kan je ook extra accessoires toevoegen zoals brillen en instrumenten. Hoewel het leuk is om je eigen personage vanaf nul te creëren, kost het wel veel tijd.

make your own anime character

Voordelen:

 • Je kan je personage vanaf nul creëren.
 • Bevat ook mannelijke characters.

Nadelen:

 • Het vergt veel tijd.
 • Bepaalde opties, zoals kleding, zijn niet goed ontworpen.

9. Factory for Avatar

Factory for Avatar kan je helpen om je eigen anime character foto's, hoofdportretten en profielfoto's te maken. Bovendien kan je er talloze coole stickers en versieringen mee maken. Je bent vrij om je schattige en fancy avatar aan te kleden en zijn gelaatstrekken aan te passen.

Deze app wordt geleverd met een enkele bronbundel voor classificatie. Kortom, je moet telkens de elementen downloaden als je een andere bundel wilt gebruiken.

anime character creator

Voordelen:

 • Biedt massa's coole stickers en versieringen.
 • Staat je toe om de achtergrond aan te passen zoals je zelf wilt.

Nadelen

 • Je moet elke keer elementen downloaden als je een andere bundel gebruikt.

10. Bitmoji

De laatste naam die we hebben op de lijst van beste anime creator in 2020 is Bitmoji. Je kan er je avatar mee maken en deze delen met je vrienden. Bovendien heeft het een enorme bibliotheek met stickers om een realistische weergave van jou te maken.

Hoewel het werkt met Snapchat, is het ook beschikbaar op Facebook, iMessage, Gboard en sommige bedrijfsgerichte apps zoals Slack.

anime maker

Voordelen:

 • Uitgerust met een enorme bibliotheek aan stickers.
 • Beschikbaar voor alle iOS-, Android- en desktopgebruikers.

Nadelen:

 • Sommige opties zijn niet geschikt voor kinderen.

3. FAQs over Anime Avatar

Q1. Wat is de beste gratis avatar creator?

Er zijn honderden gratis avatar makers online beschikbaar die iedereen kan gebruiken om hun avatars te maken. We hebben echter al de 10 beste avatar makers in 2020 genoemd, zoals Cartoonify, Avachara, Character Creator en Avatar Maker.

Q2. Is Charat.me veilig?

Charat.me is volledig veilig om te gebruiken. Als je kijkt naar de online beoordeling en recensies krijgt het een 100/100 score voor kindveiligheid, en als het gaat om betrouwbaarheid, krijgt het 72.

Conclusie

Door de spectaculaire toename van de populariteit van anime, zijn enorm veel mensen geïnteresseerd in het maken van hun eigen avatars. Daarom hebben we in dit artikel de 10 beste anime character creators opgesomd.

 • Doe mee aan de discussie en geef hier je mening

  Schrijf een reactie

  Maak een beoordeling voor HitPaw Editor

Klik hier om te installeren