Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

Licentiecode Krijgen

De Licentiecode Krijgen via het Bestelnummer of de e-mail die je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen

Tips

  • Gelieve het e-mailadres in te voeren dat je gebruikt hebt om het product aan te kopen of het bestelnummer in te voeren om je registratiecode te krijgen. Je kan het licentie e-mailadres en bestelnummer controleren in de e-mail die wij je na betaling hebben gestuurd of op de factuur.
  • In het algemeen ontvang je een registratiecode binnen 2 uur nadat je betaald hebt. Als je deze niet hebt ontvangen, controleer dan of je een fout hebt gemaakt in het e-mailadres bij je aankoop of controleer je SPAM folder om te zien of je het daar kan terugvinden.
  • Als je de registratiecode bent vergeten, kan je deze op elk moment terugkrijgen met je licentie e-mailadres of bestelnummer.
  • Kan je nog steeds geen code terugvinden na het controleren van al je e-mails of bestelnummer? Neem direct contact op met ons Ondersteuningsteam.

Meer over HitPaw Toolkit Video Editor

Veel Gestelde Vragen

1. Wanneer komt HitPaw Toolkit uit?

Onze technici doen hun best om klanten een bevredigende video-editor voor beginners te bieden. De volgende versie zal binnenkort verschijnen. Laten we er naar uitkijken.

2. Welke tools of functies bevat HitPaw Toolkit?

De eerste versie van HitPaw Toolkit omvat video knippen, trimmen en roteren, muziek toevoegen, aanpassen, snelheid, video naar gif, stop motion.

3. Is HitPaw echt gratis te gebruiken?

Ja, alle functies van Hitpaw zijn volledig gratis, je kunt het vrij op je computer gebruiken.

Klik hier om te installeren