Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Gebruikshandleiding

HitPaw Toolkit helpt je bij het knippen, bijsnijden & roteren, aanpassen, muziek toevoegen aan video's, video converteren naar GIF, de snelheid van video instellen, stop-motion video's maken en meme's aanmaken.

Hoe Video's Aanpassen met HitPaw Toolkit

Een video gemaakt maar niet tevreden met de kleur, wat nu? Hier bieden we je een geweldig hulpmiddel om je video's met slechts enkele muisklikken aan te passen. Kom hier te weten hoe je met HitPaw Toolkit je video's kan aanpassen.

  Stap 1: Downloaden en Installeren

  Open eerst je browser, zoals Google Chrome of Firefox, en surf naar "www.hitpaw.nl". Je gaat dan naar de officiële website van HitPaw. Op de startpagina vind je de knop om te downloaden en daar klik je op. Of je kan op de download knop hieronder klikken.

  Installeer vervolgens de software op je computer en selecteer daarna in het programma de optie Aanpassen.

  adjust video

  Stap 2: Importeer je Video

  Sleep de video die je wil aanpassen naar de software. Of je kan klikken op de knop Bestand Kiezen in de interface om de video te selecteren.

  import video

  Stap 3: Begin met Aanpassen

  Er zijn vier opties waaruit je kan kiezen: Helderheid, Contrast, Verzadiging en Gamma. Sleep de regelaar naar links of rechts om je video aan te passen tot je er tevreden over bent.

  adjust video

  Stap 4: Exporteren en Opslaan

  Als je klaar bent met het aanpassen van je video, is het tijd om deze op te slaan op je computer. Klik op de knop Exporteren en selecteer de bestandslocatie. Dat was alles.

  export and save

  Wil je meer te weten komen?

  article picture

  HOE MOET JE

  Bekijk Hoe moet je-artikelen met foto’s

  article picture

  VIDEO TIPS

  Bekijk video tips om dingen eenvoudiger te maken

  article picture

  FAQS

  Welke problemen komen gebruikers tegen en

  article picture

  Klik hier om te installeren