Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Gebruikshandleiding

HitPaw Toolkit helpt je bij het knippen, bijsnijden & roteren, aanpassen, muziek toevoegen aan video's, video converteren naar GIF, de snelheid van video instellen, stop-motion video's maken en meme's aanmaken.

Hoe video's samen te voegen met HitPaw Toolkit

Soms moet u verschillende video's combineren in één MP4, maar dat is niet eenvoudig als u geen videobewerkingsprogramma gebruikt. De meeste programma's zijn professionele videobewerkers, maar hoe zit het met een eenvoudige video samenvoeging? Nou, het is tijd om u te laten zien hoe u video's kunt samenvoegen met HitPaw Toolkit.

  Stap 1: Downloaden en Installeren

  Download HitPaw Toolkit eerst en installeer het dan op uw computer.

  Stap 2: Importeer uw video

  Open de software en kies de functie. Zoek en klik op Samenvoegen. Klik nu op Bestand kiezen om uw video te importeren of sleep ze gewoon naar de software.

  hitpaw toolkit merge video

  Stap 3: Video's omzetten in een

  Vervolgens ziet u de video's die u hebt geïmporteerd in een lijst aan de rechterkant van de software. U kunt slepen en neerzetten om de volgorde van de video's te wijzigen. Selecteer vervolgens de geschikte schaal en resolutie.

  hitpaw toolkit merge video

  Stap 4: Voorbeeld en export

  Ten slotte kunt u op het afspeelpictogram klikken om het volledige effect te bekijken en vervolgens op Exporteren klikken om de laatste clip in enkele seconden op te slaan.

  hitpaw toolkit merge video

  Wil je meer te weten komen?

  article picture

  HOE MOET JE

  Bekijk Hoe moet je-artikelen met foto’s

  article picture

  VIDEO TIPS

  Bekijk video tips om dingen eenvoudiger te maken

  article picture

  FAQS

  Welke problemen komen gebruikers tegen en

  article picture

  Klik hier om te installeren