Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Gebruikshandleiding

HitPaw Toolkit helpt je bij het knippen, bijsnijden & roteren, aanpassen, muziek toevoegen aan video's, video converteren naar GIF, de snelheid van video instellen, stop-motion video's maken en meme's aanmaken.

Hoe gebruik ik HitPaw Toolkit Fotobewerker

Wilt u een afbeelding op een eenvoudige manier bewerken? HitPaw Toolkit foto-editor biedt de beste oplossing, kijk nu.

  Stap 1: Downloaden en installeren

  Om te beginnen, moet u de software eerst downloaden en installeren. Klik vervolgens op het beginscherm op het pictogram Afbeelding om Foto-editor te selecteren.

  hitpaw toolkit photo editor

  Stap 2: Importeer uw afbeelding

  Importeer de afbeelding die u wilt bewerken naar de software. Als de afbeelding niet de juiste is, klikt u op de knop Afbeelding vervangen linksboven om een andere afbeelding te bewerken.

  hitpaw toolkit photo editor

  Stap 3: Afbeelding bewerken

  Er zijn drie opties die u kunt selecteren op de bovenste menubalk: Bijsnijden, Tekst en Aanpassen.

  hitpaw toolkit photo editor

  • Bijsnijden: Selecteer deze optie, u kunt de afbeelding roteren in elke richting die u wilt. En verander ook de schaal van de afbeelding om te passen op een sociale media. Als u niet tevreden bent met het effect, kunt u op Reset klikken om de afbeelding opnieuw te bewerken.
  • Tekst: In deze optie kunt u tekst op elke gewenste plek op een afbeelding zetten. U kunt het type lettertype, omlijning, schaduw, achtergrond, rijhoogte en lagen selecteren. Als u de tekst die u hebt toegevoegd wilt verwijderen, klikt u gewoon op het prullenbakpictogram.
  • Aanpassen: In deze optie kunt u kiezen om de helderheid, verzadiging en het contrast van een afbeelding aan te passen. U kunt ook op de knop Reset klikken om de bewerking ongedaan te maken.

  Stap 4: Exporteren en opslaan

  Controleer tot slot of de bewerkte afbeelding OK is, klik dan op de Export knop rechtsboven om de afbeelding op te slaan.

  hitpaw toolkit photo editor

  Wil je meer te weten komen?

  article picture

  HOE MOET JE

  Bekijk Hoe moet je-artikelen met foto’s

  article picture

  VIDEO TIPS

  Bekijk video tips om dingen eenvoudiger te maken

  article picture

  FAQS

  Welke problemen komen gebruikers tegen en

  article picture

  Klik hier om te installeren