Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikservaring te bieden, klik op accepteren om verder te gaan. Kom meer te weten

Aanvaarden

HitPaw Gebruikshandleiding

HitPaw Toolkit helpt je bij het knippen, bijsnijden & roteren, aanpassen, muziek toevoegen aan video's, video converteren naar GIF, de snelheid van video instellen, stop-motion video's maken en meme's aanmaken.

Hoe een Video Bijsnijden en Roteren met de HitPaw Toolkit

Als je video's wilt bijsnijden en roteren, dan kan je overwegen om HitPaw Toolkit video editor te gebruiken. Het is super eenvoudig te gebruiken, lees deze handleiding om de gedetailleerde stappen te weten te komen.

  Stap 1: Downloaden en Installeren

  Eerst moet je naar de officiële website van HitPaw gaan om de software te downloaden en te installeren. Het hele proces zal in een paar seconden voltooid zijn.

  Stap 2: Importeer je Video

  Vervolgens moet je de functie Bijsnijden & Roteren selecteren en de video importeren die je wil bewerken. Je kan ook kiezen om de video te vervangen door andere video's.

  crop and rotate video

  Stap 3: Begin met Bijsnijden & Roteren

  Op deze interface vind je verschillende formaten waaruit je kan kiezen. Je kan kiezen uit Origineel, 1:1, 4:3, 16:9, 3:4, 9:16 en ook de Aangepaste optie om video's bij te snijden.

  crop video

  Als je video's moet roteren, kan je kiezen voor de optie "Roteren & Spiegelen". Er zijn 4 functies in deze optie, roteren naar links, roteren naar rechts, linksom draaien en rechtsom draaien.

  rotate video

  Stap 4: Exporteren en Opslaan

  Nadat alle bovenstaande stappen zijn voltooid, klik je op de knop Exporteren. Daarna zal HitPaw Toolkit je een output locatie laten kiezen.

  crop and rotate video

  Selecteer de locatie waar je de video wilt opslaan, dan kan je beginnen met het gebruiken van een andere handige tool.

  Wil je meer te weten komen?

  article picture

  HOE MOET JE

  Bekijk Hoe moet je-artikelen met foto’s

  article picture

  VIDEO TIPS

  Bekijk video tips om dingen eenvoudiger te maken

  article picture

  FAQS

  Welke problemen komen gebruikers tegen en

  article picture

  Klik hier om te installeren